Coltunasi cu carne

de georgiana24 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2013 | 5374 vizualizari

 

este un aperitiv foarte bun

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • o cana de lapte
  • PT UMPLUTURA
  • 500 gr de carne macinata mixta(se poate pune de care fel va place)
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 oua
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • (daca le vreti picante se poate pune piper mai mult sau boia de ardei iute)
  • 1 ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu carne:

ALUATUL:faina se cerne si se amesteca cu praful de copt, se adauga oualele, sarea si la final laptele caldut. Se framanta bine si se lasa 10 minute la omogenizat.

UMPLUTURA:se taie ceapa marunt si ardeiul si se calesc cu un pic de ulei de masline. Se lasa la racit si se adauga carnea, oualele, verdeturile si condimentele dupa gust.

Se intinde o foaie suptire din aluat si se taie cu un cutit in forme de patrat. Pe o parte se pune o lingurita de umplutura si cu celalalta invelim, cu ajutorul unei furculite lipim cele doua parti apasand foarte bine. Se unge cu ou si se baga la cuptor 20 minute la 180C.

POFTA BUNA SPER SA VA PLACA

PS:acest aluat nu se intareste nici peste 3 zile,nu este ca cel de gogosi sau de paine de asta am pus praf de copt il tine fraget si cald si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi